Заек яхния

МирелаМирелаНовак
15/05/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене120 мин.
Общо130 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо23 502
  • Преглеждания за месеца199
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете заека на малки порционни парчета, а бекона не тънки филийки. Лукът и магданоза са нарязват на ситно.

В подходящ глинен съд, с предварително намазнено дъно поставете пласт от половината заешко месо, поръсете отгоре с бекон, добавете подправките и лука. После поставете отгоре останалото заешко месо.

Разбийте брашното в малко хладка вода и полейте с него месото. Захлупете и печете на умерена фурна докато месото не започне да се отделя от кокалите.

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар