Бисквитена торта с бананов крем

Галя НиколоваГаля Николова
Готвач
198
2k
548
696
2
25/06/2019
"Трябва да сте много бърз, ама наистина много бърз, за да успеете да изядете поне две парчета от тази торта "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 786
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтваряме нишестето в 180 мл вода или мляко. Слагаме 1 л прясно мляко да заври заедно със захарта.

Добавяме разтвореното нишесте като непрекъснато бъркате. Слагаме и пасирания банан, бъркайте до сгъстяване на крема.

В тава нареждаме ред бисквити и 1/3 от крема и така завършвате с крем.

Поръсваме по-желание с какао, и я поставяме на хладно място за не по-малко от 6 часа.

Готовата бисквитена торта нарязваме на парчета.

Шприц за перфектните сладки, торти и украси - 18 приставки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Шприц за перфектните сладки, торти и украси - 18 приставки
11.07 лв.
Виж ››

Дайте воля на въображението си и пригответе весели, закачливи и майсторски гарнирани сладки с този лесен за използване с една ръка щприц и многобройните му приставки

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар