Бисквитена торта с бананов крем

Галя НиколоваГаля НиколоваГотвач1872912
25/06/2019
"Трябва да сте много бърз, ама наистина много бърз, за да успеете да изядете поне две парчета от тази торта "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 921
  • Преглеждания за месеца146
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтваряме нишестето в 180 мл вода или мляко. Слагаме 1 л прясно мляко да заври заедно със захарта.

Добавяме разтвореното нишесте като непрекъснато бъркате. Слагаме и пасирания банан, бъркайте до сгъстяване на крема.

В тава нареждаме ред бисквити и 1/3 от крема и така завършвате с крем.

Поръсваме по-желание с какао, и я поставяме на хладно място за не по-малко от 6 часа.

Готовата бисквитена торта нарязваме на парчета.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар