Гъби с масло и вино

Гъби с масло и вино
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 6
15/07/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"И за мезе са чудесни, и за гарнитура стават - вие ще си изберете кога да ги поднесете"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете гъбите и ги нарежете на филийки. В тиган разтопете маслото.

Сложете гъбите и пържете на среден котлон до златисто. Малко преди да изключете добавете бялото вино.

Изчакайте да се изпари и изключете. Поръсете гъбите в масло със сол и черен пипер.

Сервирайте веднага, докато са топли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: