gotvach.bg»Рецепти»Супи»Студени Супи»Гаспачо»Лятно гаспачо с диня

Лятно гаспачо с диня

Лятно гаспачо с диня
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 4
14/07/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции5
"През лятото не приготвите ли поне веднъж Лятно гаспачо с диня - пропиляно е"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете краставицата и доматите. Изчистете динята от семките. Нарежете ги на дребни парчета и сложете всичко в каната на кухненски робот.

Пасирайте до гладка смес, като следите да не остават парчета. Ако желаете може да минете гаспачото през цедка, аз лично не го правя, защото ми харесва така.

Оставете в хладилника за няколко часа. Сервирайте охладеното гаспачо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: