Лесни Орехови Бисквити

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-PieroniЧирак202292011
31/07/2019
"Всеки ден да ги правите и хапвате, няма да ви омръзне - защото са вкусни и лесни за приготвяне "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо768
  • Преглеждания за месеца144
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Половината от орехите смелете ситно, другата половина малко по-едро.

Смесете ги в купа с пудрата захар и ванилиите.

Сложете белтъците в купа с щипка сол, разбийте за няколко мин с миксер, след което прибавяйте по-малко от кристалната захар, разбивайки до твърд сняг.

Добавете ореховата смес към белтъчната, бъркайки с дървена лъжица отдолу нагоре внимателно.

Застелете голяма тава с хартия за печене.

С малка лъжичка вземайте от сместа и поставяйте на малки купчинки на разстояние едно от друго. При печенето се разливат.

Изпечете ореховите бисквити на 150°C в предварително загрята фурна без вентилатор за 30 мин.

По време на печене НЕ отваряйте фурната, времето и градусите са напълно достатъчни.

Охладете готовите бисквитки на решетка.

Забележка: За да ги запазите хрупкави, веднага след охлаждането приберете ореховките в добре затварящ се буркан.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар