Сьомга със скариди на тиган

20/08/2019
"Ние може да сме пропуснали да запишем в рецепта и бутилка бяло вино, но вие си знаете "
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо245
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, мариновам сьомгата с чесън и розмарин за половин час.

След това в затоплената мазнина от зехтина и маслото слагам чили чушката, чесъна /нарязан/ за минутка, да овкуси мазнината, и слагам рибата заедно със скаридите.

Запечатвам от двете страни сьомгата на по-силен котлон за две-три минути, след това наливам 30 мл вино бяло и намалявам котлона.

Нарязвам пресен босилек /листенца/ и поръсвам сьомгата при задушаването.

Добавете количество, колкото ви хареса. Задушавам сьомгата със скариди на тиган до готовност.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар