Сьомга със скариди на тиган
Losos sa škampima u tiganjuPan-Seared Salmon and Shrimp
gotvach.bg»Рецепти»Морски Дарове»Сьомга със скариди на тиган

Сьомга със скариди на тиган

Ivi  VaccaIvi Vacca
Мастър Шеф
5336k1k2k
Сьомга със скариди на тиган
Снимка: Ivi Vacca
1 / 4
20/08/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Ние може да сме пропуснали да запишем в рецепта и бутилка бяло вино, но вие си знаете"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, мариновам сьомгата с чесън и розмарин за половин час.

След това в затоплената мазнина от зехтина и маслото слагам чили чушката, чесъна /нарязан/ за минутка, да овкуси мазнината, и слагам рибата заедно със скаридите.

Запечатвам от двете страни сьомгата на по-силен котлон за две-три минути, след това наливам 30 мл вино бяло и намалявам котлона.

Нарязвам пресен босилек /листенца/ и поръсвам сьомгата при задушаването.

Добавете количество, колкото ви хареса. Задушавам сьомгата със скариди на тиган до готовност.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: