Начин на приготвяне
Първо си правим маринатата. За целта разтапяме меда на водна баня и го слагаме в отделна купичка.
След това изцеждаме внимателно портокалите и лимона. Слагаме ги в купичката с меда. Прибавяме си горчицата, зехтина и соевия сос (може да си сложите и повече соев сос, но имайте предвид, че е само за любители на доста соленото). Добавяме си солта и черния пипер на вкус.
Пилешкото филе се измива много много добре и се поставя в купичката с маринатата. Добре смесете всичко.
Оставете да престои минимум два часа и след това може да го сготвите.
След като минат двата часа, изваждаме пилешкото филе и го режем през средата на две, така че да стане малко по-тънък пласт с месо.
Нарязваме си моцарелата и киселите краставички на ситно, а кашкавала настъргваме.
Върху половинките от пилешкото филе започваме да слагаме всички нарязани продукти и кашкавала. Оформяме рулца. Слагаме парченцата бекон, така че да се застъпят, и ги увиваме около месото. Може да си помогнете с клечки за зъби, ако имате нужда.
Печете сочното пилешко филе в бекон в предварително загрята фурна до готовност.