Бъбреци с доматен сос и гарнитура
Bubrezi sa paradajz sosom i garnirungom
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Бъбреци с доматен сос и гарнитура

Бъбреци с доматен сос и гарнитура

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
9495626k
Бъбреци с доматен сос и гарнитура1 / 2
22/06/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4
"Вкусно и лесно - вижте как да приготвите сочни бъбреци с доматен сос"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Макароните се сваряват в подсолена вода, след което се изплакват добре със студена и се оставят на топло да се отцеждат.

Телешките бъбреци се срязват на 2 по дължина и се овкусяват със сол и черен пипер. Овалват се в брашното и се изпържват на средно силен огън.

Готовите бъбреци се изваждат и в същата мазнина се запържва доматеното пюре. Разбърква се и след 1-2 минути се прибавя и наситнения чесън.

Сосът се оставя да поври 3-4 минути на тих огън и след това се смесва с макароните. Сваля се от котлона и се объркват хубаво.

В подходяща чиния се сипва от макароните със соса и отгоре се нареждат изпържените бъбреци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: