Чушки бюрек без пържене

02/09/2019
"И като каже докторът без пържено, хич да не ви пука - нали вече знаете как се правят чушки бюрек без пържене "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо47 982
  • Преглеждания за месеца1009
  • Преглеждания за седмицата96
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете чушките от семенната част и ги изпечете /аз ги изпекох в тава във фурната/.

Готовите чушки задушете в найлонов плик, за да се обелят по-лесно.

Чукнете двете яйца в купа и ги разбийте. Прибавете натрошеното сирене.

Разбъркайте до еднородност.

Напълнете чушките със сместа.

Разбийте останалите две яйца в отделна купа.

Потопете чушките в разбито яйце, след това в брашно и отново в яйце.

Подредете чушките бюрек в тава, застлана с домакинска хартия.

Поръсете с олио.

Изпечете чушките бюрек в загрята фурна до готовност.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар