Спагети по сицилиански
Sicilian Spaghetti
gotvach.bg»Рецепти»Паста»Спагети по сицилиански

Спагети по сицилиански

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3229k
Спагети по сицилиански1 / 2
23/03/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3-4
"Навсякъде в Италия приготвят вкусни спагети, а нашата мисия е да открием всички рецепти и да ги споделим с вас"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган запържете ситно нарязания чесън в олиото, добавете рибата, добре изцедена от олиото и раздробена на парченца, намачканите с вилица домати и малко черен пипер.

Задушете всичко за около 10 мин.

Нарежете на ситно магданоза и жълтата част от лимоновата кора.

Междувременно сварете в подсолена вода спагетите, изцедете ги, изсипете ги в тигана със соса и при постоянно бъркане ги подръжте на огъня 3 - 4 мин.

Прибавете магданоза с лимоновата кора, разбъркайте и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
56
42
31
20
10
Дай твоята оценка: