Салата от зелен боб и печено пуешко месо

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-PieroniЧирак15927163
06/09/2019
"Спечелихте ни - салата, в която има и пуешко месце си е точно това, от което имаме нужда "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо179
  • Преглеждания за месеца178
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и сварете е подсолена вода зеления боб до омекване. Прецедете го и сложете в купа.

На грил тиган изпечете пуешките пържоли. Не овкусявайте месото преди печенето Нарежете пържолите на жулиени.

Прибавете месото към зеления боб. Поръсете салатата със ситно нарязан магданоз, счукана скилидка чесън.

Овкусете със струйка зехтин, сока и настърганата кора на един био лимон. Поръсете с щипка черен пипер. Объркайте добре всички продукти.

Поднесете салатата със зелен боб и печено пуешко месо като лек обяд или вечеря.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар