Най-крехките ребърца на фурна
Veoma krhka rebarca iz rerne
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Ребърца»Най-крехките ребърца на фурна

Най-крехките ребърца на фурна

МартинМартин
Чирак
33176106102
Най-крехките ребърца на фурна
Снимка: Мартин
1 / 4
07/09/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции4
"Грехота е да не опитате най-крехките ребърца на фурна"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа добавяме киселото мляко и останалите подправки за маринатата смесваме добре и прибавяме ребърцата, като добре ги овалваме и оставяме едно денонощие добре да се мариноват в хладилника (може и няколко часа).

Предварително добре загрята фурна на 230 градуса слагаме маринованите ребра под фолио за печене, на дъното на тавата малко мазнинка да не залепне.

Оставяме да се пекат около 2 часа и 45 минути, след което махаме фолиото и ги запичаме за 10-15 мин.

В малка купичка изсипваме бурканче горчица и смесваме с лъжица мед докато се получи хомогенна смес това е сосът ни за ребърцата.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: