Супа от пуешки гърди

Яница НиколоваЯница НиколоваИноватор4684001904
13/09/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо553
  • Преглеждания за месеца129
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера се налива около 1.5 л вода, сварява се филето, нарязано на хапки, слага се сол на вкус.

После се прибавят нарязаните на кубчета моркови, лук и картофи.

Варят се около 20 минути, прибавя се фидето - още 10 минути, и накрая нарязани домати по желание.

След като пуешката супата е готова и леко се охлади, се застройва с разбитите яйца и мляко.

Накрая супата от пуешки гърди се поръсва с копър и магданоз предварително наситнени.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар