gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Кето хляб с извара

Кето хляб с извара

Ivi  VaccaIvi Vacca
Мастър Шеф
5206k1k2k
Кето хляб с извара
Снимка: Ivi Vacca
1 / 4
14/09/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6
"Кето диетата изисква кето мерки, които веднага взимаме с този кето хляб с извара"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвям, като първо смилам лененото семе в машинка, да е прясно и да запази полезните си свойства.

След това в купа смесвам чия семената, сусамовия тахан, скилидката чесън, подправките. Оставям да престой около 15 минути (може и без тази стъпка).

В друга купа разбивам с малко сол яйцата, да утроят обема си, и по малко добавям към сместа с тахана.

В млечната извара (кварк) добавям бакпулвера (ако е по-гъста, го разтворете в малко лимонов сок) и също добавям към разбитите яйца.

Намазвам формичките с масло и пека кето хляб с извара в загрята фурна на 180 градуса за 20 минути максимум.

Така приготвените кето хлебчетата са много вкусни и полезни и подходящи за приготвяне на кето бургери.

Пригответе си тези чудесни кето хлебчета!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: