Телешки език фрикасе

ЖГеоргиеваЖГеоргиева
Готвач
143340346224
Телешки език фрикасе
Снимка: ЖГеоргиева
1 / 2
20/09/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
"Истински деликатес, който ви препоръчваме от сърце"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подготвеният телешки език се нарязва на парчета и се вари в тенджера под налягане. Зеленчуците се нарязват на ситно и се задушават в зехтин. Добавете езикът заедно с бульона, след омекване на зеленчуците.

Пригответе кашичка от брашното, горчицата, черен пипер и кисело мляко. Постарайте се да не остават бучки. Постепенно пресипете част от бульона при непрекъснато бъркане. След което на бавна струя налейте в къкрещата тенджера. Телешкият език фрикасе е готов!

Бележка: Естествено, морковите и патладжаните не са присъщи за фрикасе, така че са по желание. Също така може да развихрите въображението си в кухнята с всякакви зеленчуци за по питателно ястие.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: