Агнешки дроб по селски

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni
Иноватор
361
59
411
2
15/10/2019
"Агнешкият дроб е истински деликатес, който, приготвен по тази рецепта, направо се топи в устата "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 340
  • Преглеждания за месеца410
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на полумесеци, посолете и претрийте.

В тиган загрейте чашка зехтин.

Пуснете лука, добавете нарязания на парчета дроб и запържете за кратко.

Полейте с няколко супени лъжици бяло вино. Захлупете съда и задушете за 5 мин.

Нарежете една голяма, печена, червена чушка на малки парчета.

Разполовете доматите. Добавете зеленчуците в тигана. Захлупете и гответе още около 10 мин.

Подправете агнешкия дроб с щипка черен и червен пипер, щипка сол и поръсете щедра щипка наситнен магданоз.

Сервирайте агнешкия дроб по селски топъл, по желание със салатка!

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар