Пиле по Хавайски

07/11/2019
"Там, където соленото и сладкото се срещат, става чудо - в нашия случай - пиле по Хавайски "
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 110
  • Преглеждания за месеца1110
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото и го нарежете на пържоли с помощта на нож. Поръсете със сол и черен пипер.

В тиган с малко олио запечатайте месото от двете страни. Извадете и оставете в тавичка.

В същия тиган сложете ананаса, предварително изцеден. Карамелизирайте от двете страни. Извадете и заделете.

Обелете лука и го нарежете на средни парчета. В същия тиган добавете малко олио (ако не е останало), намалете котлона и го карамелизирайте, като от време на време наливате по малко от сока на ананаса.

Върху всяка пилешка пържола сложете малко от лука, парче кашкавал, хамон, ананас и кашкавал.

Полейте с малко зехтин и печете пилето по хавайски във фурната на 200 градуса за 30 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар