Суха марината за свински пържоли

Sevdalina IrikovaSevdalina Irikova
Мастър Шеф
860
259
1168
1
07/11/2019
"Интересна идея за суха марината за свински пържоли, хвърлете един поглед "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 657
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата41
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За приготвянето на маринатата загряваме в тиган няколко лъжици зехтин.

В него поставяме листенцата салвия, които ще обогатят мазнината с аромати.

В края на топлинната обработка пускаме и скилидката чесън - цяла.

Оставяме зехтина да изстине и го прецеждаме. Към него добавяме меда, горчицата и сос Уорчестър.

Овкусяваме със сол, черен пипер и изсушения стрит риган.

С тези съставки намазваме свинското месо. Масажираме го добра, за да поеме от ароматите.

Подреждаме пържолите или свинските филета в подходяща чиния, като между всяка мръвка подреждаме резени от червения лук.

Покриваме плътно с фолио за свежо съхранение и оставяме в хладилник уха свински пържоли със суха марината.

Добре е мариноването да продължи 48 часа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар