gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Плосък Хляб»Облачен кето хляб (Oopsie bread)

Облачен кето хляб (Oopsie bread)

Sonya SimeonovaSonya Simeonova
Помощник Готвач
7656596208
Облачен кето хляб (Oopsie bread)
Снимка: Sonya Simeonova
1 / 3
27/11/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
"Здравословен облачен кето хляб за всички онези, които не са като нас и умеят да спазват диети"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белтъците се разделят от жълтъците и се разбиват с миксер на сняг.

В друга купа се объркват жълтъците с пармезана, хуска и бакпулвера.

С лъжица се загребва от белтъчната смес и малко по малко се прибавя цялата смес към жълтъчната. Обърква се хубаво.

Фурната се загрява на 170 градуса, в тава се постила пекарска хартия.

С лъжица се загребва от сместа и се изсипва на разстояние една от друга.

Кето хлябът се пече около 20 минути или докато краищата започнат да се зачервяват.

Изваждат се облачните хлебчета, отлепват се от хартията и се поставят върху решетка да изстинат.

Ако не се отлепват лесно облачните кето хлебчета, се изчаква малко време и се пробва отново.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: