Пролетна разядка с паламуд от Черноморски Улов

blackseacatchblackseacatchНовак7
02/12/2019
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо31
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • паламуд - 1 буркан паламуд Черноморски Улов с деликатно чеснов вкус
  • лимонова кора - от 1 малък лимон
  • лайм - кората на 1 бр.
  • самардала - щипка (ако имате)
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • крема сирене - 200 г
  • помело - 1 бр.
  • репички - 3 бр.
  • черен хляб - чабата
* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Овкусявате крема сиренето с кората на лимона и лайма. Добавяте щипка самардала и лимонов сок.

2. Нарязвате на тънки кръгчета репичките, а помелото - на малки парченца.

Поднасяне:

Върху парче от хляба намазвате от крема сиренето.

Върху него поставяте паламуда.

Аранжирате с резен репичка и помело. Страхотна рибна салата за разядка!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар