Свински пържоли с лук

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3118k
Свински пържоли с лук1 / 2
30/07/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
"Свински пържоли ядем всякакви, но най-ги обичаме с лук"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте домата, нарежете го и го почистете от семките. Месестата част нарежете на ситни парченца. Обелете и нарежете лука, а чери доматчетата разполовете.

Овкусете свинските пържоли със сол и черен пипер. Загрейте зехтин в тигана и запържете добре месото от 2-те страни за няколко минути, след това намалете температурата и оставете да се задушава до готовност.

Отделно загрейте останалия зехтин и запържете лучените кръгчета, докато добият карамелен загар.

Долейте с бялото вино, добавете доматените кубчета, чери доматчетата и ги задушавате за 2 минути. Овкусете със сол и черен пипер.

Сипете я в дълбока чиния и отгоре поднесете с пържола.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: