Мариновани вратни пържоли за скара

ИивинкаИивинка
Готвач
193
1k
544
676
2
31/12/2019
"Най-вкусните пържоли за скара се приготвят с най-вкусната марината - имате всичко в една рецепта "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 866
  • Преглеждания за месеца221
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържоли

Начин на приготвяне

В купа слагаме всички подправки заедно с олиото, без виното. Разбърква ме хубаво.

Подправките са въпрос на вкус, затова не съм писала грамаж. Нарязваме лука на шайби.

Вземаме пържола и я oвкусяваме в марината. Редим в голяма чиния. И така овкусяваме всички пържоли. Лука нареждаме между пържолите.

Увиваме във фолио и оставяме да престооят 12 часа в хладилника, минимум 1 час преди да започнем да печем пържолите, добавяме виното, може би около 1/2 ч.ч., препоръчвам бяло.

Стават много крехки и сочни. Добър апетит!

Практична перфорирана дъска за рязане 27 см-15%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична перфорирана дъска за рязане 27 см
6.49 лв.
5.49 лв.
Виж ››

Едно от най-необходимите кухненски пособия е дъската за рязане. Изберете нашата, за да получите удобство, качество и комфорт. Дъската за рязане е перфорирана за по-лесно отстраняване на излишните течности при обработването на продуктите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар