gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Мариновани вратни пържоли за скара

Мариновани вратни пържоли за скара

ИивинкаИивинка
Готвач
1932k5407952
Мариновани вратни пържоли за скара
Снимка: Иивинка
1 / 3
31/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции7
"Най-вкусните пържоли за скара се приготвят с най-вкусната марината - имате всичко в една рецепта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа слагаме всички подправки заедно с олиото, без виното. Разбърква ме хубаво.

Подправките са въпрос на вкус, затова не съм писала грамаж. Нарязваме лука на шайби.

Вземаме пържола и я oвкусяваме в марината. Редим в голяма чиния. И така овкусяваме всички пържоли. Лука нареждаме между пържолите.

Увиваме във фолио и оставяме да престооят 12 часа в хладилника, минимум 1 час преди да започнем да печем пържолите, добавяме виното, може би около 1/2 ч.ч., препоръчвам бяло.

Стават много крехки и сочни. Добър апетит!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: