Свинско със зелен боб

Янка
Янка
Новак
07/08/2013
"Ароматна и богата манджа - ще изядете до последната лъжица, че и чинията ще отопите с хляб!"
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 651
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата47
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на хапки и се изпържва. Изважда се и на същото място се запържва лукът, след малко се добавя почистения зелен боб и малко вода.

Задушава се докато бобът омекне. След като е омекнал се добавят солта, червеният пипер, изпърженото месо, нарязаните на ситно домати и счуканият на ситно чесън.

Ястието се вари още малко и накрая се подправя с магданоз.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар