Терин с печени чушки

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni
Иноватор
477
5k
1k
1k
3
13/01/2020
"Взимаме няколко препечени филийки и хапваме сладко, сладко терин с печени чушки "
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 135
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете и обелете пиперките. Разполовете ги на две по дължина.

В купа смесете крема сиренето с рикотата. Овкусете с една супена лъжица зехтин, щипка черен пипер, щипка пресован чесън и сол на вкус.

Застелете малка продълговата форма за кейк с голямо парче найлон, което да излиза извън формата.

Започнете да редите терина с печените чушки.

Между всеки ред пиперки мажете дебел слой от приготвената сиренява смес. Редувайте различните цветове пиперки.

Нареденият терин покрийте с найлона и приберете в хладилник за 2-3 часа.

Чудесен за препечена филийка! Да ви е сладко!

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар