Крехки свински пържоли

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
948290640
Крехки свински пържоли1 / 3
12/08/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
"Знаете ли как да си направите най-крехките пържоли? Вижте тази рецепта за пържоли в бирена марината"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 1 кг
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • мед - 2 с.л.
  • бира - 1 ч.ч.
  • масло - 20 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре пържолите, след което ги поръсете равномерно от двете страни със сол и черен пипер. Разтопете маслото и меда, намажете всяка една от пържолите с тази смес.

Наредете пържолите в тава или гювеч и ги залейте с 1/2 ч.ч. вода и бирата. Ако ги печете в тава, най-добре я покрийте с фолио. Сложете ги в студена фурна и я включете на 200 градуса.

Пържолите се пекат за около 90 минути. 10-тина минути преди да станат готови, махнете фолиото, за да запекат отгоре.

Рейтинг

5 8
4 6
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: