Крехки свински пържоли

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
9494213k
Крехки свински пържоли1 / 3
09/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
4
"Знаете ли как да си направите най-крехките пържоли? Вижте тази рецепта за пържоли в бирена марината"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 1 кг
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • мед - 2 с.л.
  • бира - 1 ч.ч.
  • масло - 20 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре пържолите, след което ги поръсете равномерно от двете страни със сол и черен пипер. Разтопете маслото и меда, намажете всяка една от пържолите с тази смес.

Наредете пържолите в тава или гювеч и ги залейте с 1/2 ч.ч. вода и бирата. Ако ги печете в тава, най-добре я покрийте с фолио. Сложете ги в студена фурна и я включете на 200 градуса.

Пържолите се пекат за около 90 минути. 10-тина минути преди да станат готови, махнете фолиото, за да запекат отгоре.

Крехките свински пържоли са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
58
46
31
23
10
Дай твоята оценка: