Свински ребра с кисело зеле и ориз
Svinjska rebra sa kiselim kupusom i pirinčemPork Ribs with Sauerkraut and Rice
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребра с кисело зеле и ориз

Свински ребра с кисело зеле и ориз

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k7k5
Свински ребра с кисело зеле и ориз
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 4
20/01/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене100 мин.
Общо120 мин.
Порции6
"Ако чакате гости, да знаете, че ще се зарадват най-много на тава, пълна със свински ребра с кисело зеле и ориз"

Необходими Продукти

  • кисело зеле - 1 зелка
  • свински ребра - 500 г
  • свински бекон - 700 г с кожа
  • ориз - 1 к.ч.
  • пушен червен пипер - щипка
  • червен пипер - 1 с.л. сладък
  • олио - 1 к.ч. или мас
  • люти чушки - 1 бр. суха червена
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на едри парчета сложете с мазнината да се запържат.

Накълцайте киселото зеле и след като се запържат ребърцата, прибавете червения пипер, зелето и вода да се облее.

Оставете да къкри на тих огън, след около час опитайте и ако е полуготово, сипете измития ориз.

След като поври и оризът се свари, изсипете цялото количество свински ребърца с кисело зеле в тава, като подредите месото отгоре.

Печете свинските ребра с кисело зеле и ориз до готовност, може да сложите суха люта чушка при запичането.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: