Рагу от месо с бял сос

24/01/2020
"Бързаме да сервираме рагуто от месо и бял сос топло, за да е още по-вкусно "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо624
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера налейте вода и сложете лука, разрязан на две, моркова и целината. Добавете свинското и солта.

Изчакайте да заври и махнете пяната. Затворете и варете до готовност на месото.

Извадете месото и го нарежете / накъсайте на малки парчета. Прецедете бульона.

Обелете гъбите и ги запържете в малко мазнина.

Махнете и добавете кравето масло. Сложете брашното и запържете.

Разредете с бульона, като бъркате през това време с тел. Щом заври, налейте виното и сложете солта, черния пипер, сметаната и индийското орехче.

Изчакайте пет минути и добавете месото и гъбите. Оставете да поври 10 минути.

Разбийте жълтъците и ги добавете на тънка струйка в тенджерата.

Варете фрикасето още 10 минути и изключете.

Сервирайте рагуто от месо с бял сос, докато е топло!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар