Заешка чорба
Rabbit SoupZečija čorba

Заешка чорба

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3126k
Заешка чорба1 / 2
19/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4-5
"Пилешката супа има голям конкурент за мястото си на трапезата ни в лицето на тази заешка чорба!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чорбата може да се приготви от див или питомен заек. Изкисвате месото 6 - 12 часа в равни части вода и оцет, а след това го сварявате в подсолена вода.

Обезкостявате, прибавяте ситно нарязания зарзават, заливате с бульона и доварявате. Малко преди да свалите чорбата от огъня, добавете фидето и маслото.

Застройте с яйце.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: