Оризов пудинг с маскарпоне

Аника ВойтАника Войт
Мастър Шеф
3312k1k6563
Оризов пудинг с маскарпоне
Снимка: Аника Войт
1 / 4
21/02/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, измийте хубаво ориза и го сварете в нужното количество вода.

В друг съд загрейте млякото заедно с две пакетче та ванилова захар.

Щом започне да завира, добавете размитото с малко вода нишесте.

Разбъркайте и прибавете сварения ориз.

В отделна купа и с помощта на телена бъркалка смесете 150 г маскарпоне и 100 г пудрата захар. Смесете двата продукта добре.

Когато оризовият пудинг е вече поизстинал, прибавете и подсладеното маскарпоне.

Разбъркайте и сипете в избрани десерти чинийки вкусния пудинг.

Оризовият пудинг с маскарпоне най-много се допълва от вкуса на ягоди. Украсете с едно-две плодчета.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: