Белтъчен блат за торта

Белтъчен блат за торта
Снимка: станимира караджова
1 / 2
25/02/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
8
"Ето как да си приготвите белтъчен блат за торта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белтъците се разбиват на сняг с щипка сол, добавя се на части захарта при непрекъснато бъркане.

Прибавя се олиото, следва млякото, ароматите и накрая - брашното с бакпулвера, което сме пресяли предварително.

Сместа за блатовете за торта се изсипва в тава с размер 22 см, покрита с хартия за печене.

Блатът се пече на 180°C в предварително загрята фурна.

След като се изпече, се охлажда и разрязва хоризонтално на три платки.

Аз изрекох три отделни белтъчни блата за торта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: