Бисквитена торта Гараш

Бисквитена торта Гараш

Аника ВойтАника Войт
Мастър Шеф
3312k1k6563
Бисквитена торта Гараш
Снимка: Аника Войт
1 / 3
29/02/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне40 мин.
Готвене10 мин.
Общо50 мин.
Порции12
"Лесна рецепта за домашна торта Гараш с бисквити"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На слаб огън (или водна баня) разтопете маслото и 200 г от шоколада.

Прибавете прясното мялко и разбъркайте сместа, до получаване на хомогенна смес. Отделете на страни съда.

В друг съд натрошете с ръце бисквитите.

Смесете ги към шоколадовата смес и разбъркайте.

Добавете орехите, който предварително сте изпечили в тава или на сух тиган.

Разбъркайте добре всички съставки. Получената смес е и блата за нашата бисквитена торта Гараш.

Изсипете блата в подходяща тавичка (най-добре с махащо се дъно). Притиснете добре и приберете в хладилника да стегне.

Останалия шоколад (100 г) също разтопете на водна баня. Със сместа залейте добре охладената бисквитена торта.

След което приберете в хладилника за една вечер бисквитената торта с шоколад. За това време тортата ще се стегне достатъчно и ще бъде готова за сервиране.

Една лесна рецепта за торта Гараш!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: