Начин на приготвяне
Първо се заемете с приготвянето на пилафа. Запържете нарязания лук в мазнината.
Добавете булгура, доматеното пюре, черен и червен пипер, сол на вкус и залейте с 1 ч.ч. пилешки домашно приготвен бульон.
Варете 5 минути на силен огън. Отстранете от котлона, прибавете обезкостените маслини и похлупете.
Сервирайте с вкусната пържена риба след 30 мин .
През това време изпържете котлетите толстолоб.
Порциите риба измийте отцедете и посолете. След това оваляйте в царевичното брашно и изпържете в гореща мазнина до готовност.
Извадете върху домакинска хартия за отстраняване на излишната мазнина от вкусния пържен толстолоб.
Сервирайте рибата с пилафа, поръсете със счукани орехи, украсете с маслини.
Вкусно да ви е с този толстолоб върху канапе от пилаф с булгур и маслини!