Здравословна мусака със зелен боб

Здравословна мусака със зелен боб

Здравословна мусака със зелен боб
Снимка: Виктория Георгиева
1 / 3
27/03/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5
"Обичаме мусака, а когато е и здравословна..."

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тава с два пръста вода размачквам каймата, докато стане на трохи.

След това добавям нарязаните на ситно лук, моркови, чушка, чесън и домати.

Оставям да се задушат и добавям олио.

Когато се запържат, изсипвам зеления фасул и разбърквам добре сместа за мусаката.

Добавям вода, колкото да покрие фасула, и слагам в предварително загрята на 220 градуса фурна.

Пека до изкипяване на водата здравословната запеканка.

След това правя заливката от мляко и яйца и пека до зачервяване здравословната мусака със зелен боб.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: