Хрупкави калмари

Хрупкави калмари
Снимка: Десислав Maрчев Бозаджиев
1 / 2
30/03/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене2 мин.
Общо7 мин.
Порции1
"Буквално за няколко минути бихте могли да приготвите едни изключително хрупкави калмари, които да поднесете с любимия ви сос"

Необходими Продукти

  • калмари - 200 г
  • брашно - бяло и царевично или нишесте
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този вкусен аламинут почистените калмари се нарязват на дебелина около два пръста.

Овкусява се със сол и се овалват в брашно - бяло и царевично.

Пържат се на 180 градуса за две минути.

Приготвените калмари пане трябва да изглеждат златисти и хрупкави.

Поднесете хрупкави калмари с подходящ сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: