gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свинско бонфиле с манатарки и братен джус сос

Свинско бонфиле с манатарки и братен джус сос

Свинско бонфиле с манатарки и братен джус сос
Снимка: Десислав Maрчев Бозаджиев
1 / 2
01/04/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
7 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
22 мин.
Порции
1
"Добър апетит с това великолепно ястие от свинско бонфиле с гъби и сос"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското бонфиле се нарязва на шайби и се овкусява добре със сол и черен пипер. Запечатва се на бавен огън в нагорещен тиган.

Малко преди пълната му готовност се добавят манатарките и се запържват с малко масло, като може да им се добави и стрък розмарин.

За гарнитурата на свинското в тиганче с малко вода добавяме царевицата, граха броколито и морковчетата.

След като вече се е стоплило и водата е извряла почти изцяло, се добавя малко масло и се овкусява по ваш вкус.

Възможно е това да стане със сол, пипер, соев сос или да ги направите карамеризирани. Поднесете ги към свинското с гъби.

Успех със приготвянето на рецептата за свинско бонфиле с манатарки и братен джус сос, запалени кулинари, и приятен апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: