gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Патешко месо»Пържени патешки бутчета

Пържени патешки бутчета

Пържени патешки бутчета
Снимка: Вилхелмина Николова
1 / 2
01/03/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции4

Необходими Продукти

  • патешки бутчета - 4 бр.
  • черен пипер
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме патешките бутчета и ги осоляваме от двете страни и добавяме черния пипер също.

Разнасяме с ръка.

Загряваме около 100 мл олио в уок тиган и слагаме бутчетата.

Пържим на възможно най-високи градуси, като обръщаме само 2 пъти за различните страни.

Готови са пържените патешки бутчета, като видим кафява хрупкава коричка от двете страни.

След изваждането се полагат веднага върху кухненска хартия, за да не омекнат и да се отцеди излишното олио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: