gotvach.bg»Рецепти»Баница»Банички»Банички с кисели моркови, салам и кашкавал

Банички с кисели моркови, салам и кашкавал

Христилияна ВасилеваХристилияна Василева
Мастър Шеф
3742k9642k8
Банички с кисели моркови, салам и кашкавал
Снимка: Христилияна Василева
1 / 4
02/04/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
5
"Солени банички за закуска - имат си и чудна плънка"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Корите за баница се режат на четири, трябва да се получат правоъгълници.

Киселите моркови и кашкавала се режат на тънко. Маслото се разтопява.

Взема се една кора, намазва се с разтопеното масло и въру нея се слага още една кора. Отгоре се слага от салама, киселите моркови и кашкавала.

Завиват се навътре двата края на корите и след това се навива на руло. Това се повтаря, докато свършат корите.

За панировката:

След това се разбиват яйцата и се слага брашно, колкото да стане гъста каша.

Олиото се слага да се загрее.

Всяка баничка се овалва в панировката и се пържи в загрято олио. Пържат се докато получат приятен златист загар.

Изваждат се от олиото се слагат върху салфетка, за да попие излишната мазнина.

След като изстинат се сервират. Баничките с кисели моркови, салам и кашкавал са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: