Лечебна кремъчна вода за обмяна на веществата
Lekovita voda sa kremenom za metabolizamHealing Flint Water for the Metabolism
gotvach.bg»Рецепти»Рецепти за Здраве»Детокс»Лечебна кремъчна вода за обмяна на веществата

Лечебна кремъчна вода за обмяна на веществата

Лечебна кремъчна вода за обмяна на веществата
Снимка: Илиана Първанова
1 / 2
06/04/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Общо
5 мин.
Порции
6
"Кремъчната вода помага за правилната обмяна на веществата"

Необходими Продукти

  • кремък - 3 камъчета
  • вода - 2 л филтрирана
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Активирана с кремък вода приготвяме, като в стъклена кана наливаме филтрирана вода и в нея поставяме предварително добре измит камък – Кремък.

Покриваме каната с капаче или салфетка, за да не се праши течността, докато престоява.

Поставяме каната на защитено място от пряка слънчева светлина да престои за 3 дни.

След като е преминал желателният период и водата се е пречистила и наситила с полезни вещества, можем да си налеем в 1 стъклена водна чаша и да отпиваме на бавни глътки лечебната вода.

Вкусът е удивляващ, напомня ни на изворна бистра водица!

Кремъкът се използва многократно, но е желателно обилно да го измиваме, преди да го залеем отново в кана със свежа вода.

Може да се заредят няколко кани с вода, за да не се прекъсва приемът.

Лечебната кремъчна вода за обмяна на веществата подобрява обмяната на веществата, функцията на черния дроб и бъбреците. Понижава нивото на холестерола в кръвта.

Постоянната употреба на активирана с кремък вода помага при гастрит, за функцията на надбъбречните жлези и възпалителни процеси в жлъчно-чревния тракт. Спомага за понижаване на кръвното налягане, привежда в норма кръвната захар и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Укрепва кръвоносните съдове, предпазва от остеопороза, като подсилва хрущялите и сухожилията. При лечение на възпалителни процеси на половата, отделителната и стомашно-чревната система, както и при хранителни отравяния.

Външно приложение на кремъчна вода: при измръзвания, за компреси на рани, при изгаряния и др. Раните зарастват сравнително по- бързо, когато се третират с активирана вода. При изплакване на устната кухина с кремъчна вода се намалява възпалението на венците (може да задържим водата в устата за кратко време). При измиване на косата с кремъчна вода, укрепваме и стимулираме растежа.

Активираната с кремък вода притежава антибактериални свойства и унищожава вирусите. Лекува респираторни заболявания - хрема, ангина, грип, за които се приема вътрешно, както и за капки за нос. Стимулира имунитета.

Ежедневен прием на лечебна кремъчна вода за обмяна на веществата, спомага за изцелението на организма!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: