Стерилизиран домашен пастет
Sterilisana domaća paštetaSterilized Homemade PatePaté casero en conserva
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пастет»Стерилизиран домашен пастет

Стерилизиран домашен пастет

станимира караджовастанимира караджова
Помощник Готвач
1105852414291
Стерилизиран домашен пастет
Снимка: станимира караджова
1 / 2
21/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне180 мин.
Готвене100 мин.
Общо280 мин.
Порции10
"Стерилизиран домашен пастет - ей така да си имате винаги под ръка"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Дробът се измива много добре и се попарва с вряла вода.

Дробът, свинската сланина и месото от свински бут се смилат в машина за мелене на месо два пъти, за да е по-фин нашият домашен пастет.

Смляното месо се смесва с подправките, млякото и яйцата.

Разбива се много добре и се пълни в буркани готовият свински пастет, които се варят час и половина.

Стерилизиран домашен пастет съхраняваме на хладно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: