gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пастет»Стерилизиран домашен пастет

Стерилизиран домашен пастет

станимира караджовастанимира караджова
Помощник Готвач
1126072476681
Стерилизиран домашен пастет
Снимка: станимира караджова
1 / 3
21/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
180 мин.
Готвене
100 мин.
Общо
280 мин.
Порции
10
"Стерилизиран домашен пастет - ей така да си имате винаги под ръка"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се измива много добре и се попарва с вряла вода.

Дробът, свинската сланина и месото от свински бут се смилат в машина за мелене на месо два пъти, за да е по-фин нашият домашен пастет.

Смляното месо се смесва с подправките, млякото и яйцата.

Разбива се много добре и се пълни в буркани готовият свински пастет, които се варят час и половина.

Стерилизиран домашен пастет съхраняваме на хладно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: