Кетчуп

Кетчуп1 / 2
05/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
50 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
170 мин.
Порции
20
"Опитайте и няма да се сетите за онова нещо със същото име, което се предлага по магазините!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На доматите се махат семките, смилат се и доматената смес слагате на огъня.

Когато изври наполовина, слагате оцета, лимонената киселина, захарта и малко от солта.

Солта се добавя по ваш вкус. Когато напълно е готов домашният кетчуп, добавете и останалите подправки.

Пробвайте, кетчупът наистина е сполучлив. Рецептата е от моята майка, която ни го правеше години наред.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: