Пържен шаран

Пържен шаран

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3117k
Пържен шаран1 / 3
02/07/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне130 мин.
Готвене20 мин.
Общо150 мин.
Порции4
"Каквото и да ви говорят, шаранът е най-вкусен пържен!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на колелца, смесваме го с подправките, нарязания магданоз и оцета, натриваме порциите шаран с получената смес и ги оставяме да престоят 2 часа. След това ги отцеждаме, овалваме в брашно и ги изпържваме в олио.

Ако в шарана е имало хайвер, поръсваме го с брашно и го изпържваме в останалото олио.

Посоляваме порциите преди поднасяне и ги поръсваме с магданоз.

Рейтинг

5 4
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: