Паламуд в доматен сос

Коста Стаменов
Коста Стаменов
Новак
02/09/2013
"Риба в доматен сос - класическа рецепта, която се получава най-вкусно с паламуд "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо15 536
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете паламуда и го нарежете на шайби. Пасирайте доматите, които предварително може да обелите по желание.

Загрейте част от олиото и сотирайте нарязания ситно лук и чесън. Щом се запържат, добавете доматите и варете, докато сосът се посгъсти, като прибавите и дафиновите листа. Накрая добавете смлените подправки.

Подредете паламуда в подмазнена тава, залейте със соса и пъхнете да се пече за около половин час в загряна на 180 градуса фурна.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар