Паниран агнешки дроб

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Помощник Готвач
241
1k
563
194
1
13/05/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо656
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата32
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този традиционен аламинут черният дроб се почиства от ципи и сухожилия и се реже на тънки ленти.

Посолени и поръсени с червен пипер и подправки, парчетата се овалват първо в брашно, после в яйце, и накрая в смес от кашкавал и галета.

Панираният дроб се пържи в гореща мазнина и се поднасят в момента на приготвянето.

Паниран агнешки дроб се сервира с макарони, юфка или кускус.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар