Паниран агнешки дроб

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Иноватор
2591k6143062
Паниран агнешки дроб
Снимка: Станислава Вълкова
1 / 3
13/05/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този традиционен аламинут черният дроб се почиства от ципи и сухожилия и се реже на тънки ленти.

Посолени и поръсени с червен пипер и подправки, парчетата се овалват първо в брашно, после в яйце, и накрая в смес от кашкавал и галета.

Панираният дроб се пържи в гореща мазнина и се поднасят в момента на приготвянето.

Паниран агнешки дроб се сервира с макарони, юфка или кускус.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: