Кашкавалчета пане Патафри
Pohovani kačkavalj Patafri
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран Кашкавал»Кашкавалчета пане Патафри

Кашкавалчета пане Патафри

Виктория ГеоргиеваВиктория Георгиева
Мастър Шеф
3232k7521k1
Кашкавалчета пане Патафри
Снимка: Виктория Георгиева
1 / 3
18/05/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
"Нашите кашкавалчета пане Патафри са любимото предястие на всички гости"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцето се чуква в купа. Добавя се бирата. Овкусява се със сол и черен пипер. Разбива се.

Добавя се брашното. Разбърква се.

Ако е необходимо, се добавя още брашно до получаване гъстотата на кексово тесто за пастата Патафри.

Кашкавалът се нарязва на малки кубченца.

В касерола се слага повечко олио да загрее добре.

Всяко от кашкавалчетата се панира с вече готовата панировка.

Пържи се до златисто, за да може да се затопли и сготви и кашкавалът.

Готовия паниран кашкавал се изкарва върху кухненска хартия, за да се отцеди мазнината.

Кашкавалчетата пане Патафри се сервират и се гарнира добре с млечно сосче с магданоз и чесън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: