Карамелена глазура с бонбони

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Готвач
161
568
1k
211
1
22/05/2020
Приготвяне3 мин.
Готвене5 мин.
Общо8 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо44
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карамелените бонбони, необходими за карамелената глазура трябва да са дъвчаши, а не твърди.

Към 150 грама карамелени бонбони се добавя 4 с.л. прясно мляко и на слаба степен на котлона се оставят да се разтопят като през цялото време трябва да се разбърква.

Когато забележите, че завират, дръпнете от огъня, но продължавайте да бъркате.

Върнете отново и процедирайте по същия начин, докато не получите гладка хомогенна смес.

Карамелената глазура с бонбони не се изсипва веднага, а се оставя леко да се охлади.

Залива се вече напълно охладен сладкиш.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар