Гъби Кладница в масло с бяло вино и чесън
Bukovača sa maslacem, belim vinom i belim lukomSetas Ostra con Vino blanco y Ajo
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Гъби в Масло»Гъби Кладница в масло с бяло вино и чесън

Гъби Кладница в масло с бяло вино и чесън

Гъби Кладница в масло с бяло вино и чесън
Снимка: Цвети Хаджипеткова
1 / 4
24/05/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Страхотно предястие или начин да изпъкнете с кулинарни умения - Кладница в масло с бяло вино и чесън"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите Кладница се измиват, посоляват се и се поръсват с настъргания чесън.

Нареждат се в тигана с подгрятото олио и се поливат с бялото вино, докато се задушат и останат само на мазнина.

Пържат се и от двете страни вкусните гъби в масло.

При сервиране гъбите Кладница в масло с бяло вино и чесън се поръсват с нарязания копър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: