Домати пълнени с извара

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
21/07/2011
"Страхотно топло предястие, което е двойно по-вкусно, когато се приготви със свежи продукти от градината "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 875
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На доматите се изрязват капачетата, като се внимава да не се откъснат. Издълбава се вътрешността им.

Приготвя се плънката от изварата, дребно нарязаната вътрешност на доматите, яйцата и дребно нарязания магданоз или копър.

Доматите се пълнят със сместа, подреждат се в тава, поливат се с мазнината и се пекат в умерена фурна.

Поднасят се топли със зелена салата.

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
Приготвяй си тази рецепта с:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
23.80 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ирена
Ирена
20.08.2013 15:17
Когато авторите на рецептите не ни предоставят снимки на приготвеното от тях, ние избираме подходяща художествена фотография от нашата база данни или купуваме такава от специализиран сайт. Разминавания са възможни, ето защо насърчаваме нашите приятели готвачи да снимат това, което приготвят ;)
1
2
Мария
Мария
19.08.2013 20:45
Абе, хора, снимката е на домати пълнени със снежанка, а не с извара и вътрешността им! И не са печени !
2
0